Fontos mérföldkő a szegedi Goodwill Pharma életében: új gyártóüzemet adott át a gyógyszervállalat

Fontos mérföldkő a szegedi Goodwill Pharma életében: új gyártóüzemet adott át a gyógyszervállalat

A szegedi Goodwill Pharma 8 hónap megfeszített munka eredményeként Cserzy Mihály utcai központi telephelyén új gyártóüzemet avatott fel 2020 év végén. Vadonatúj keverő, kapszulázó és tablettázó gépek álltak munkába, így a vállalat korábbi gyártókapacitása a többszörösére nőtt.

Fejvadászattól a gyártásig

A csaknem két évtizede gyógyszeripari fejvadászattal induló családi vállalkozás ma már több mint 100 márkával van jelen a piacon. A főbb tevékenységi körök a gyógyszerlicenc-vásárlás és bérgyártatás, viszont az értékesítéssel kapcsolatos kis- és nagykereskedelmi, a törzskönyvezési, valamint a marketingtevékenységek házon belül valósulnak meg. A Goodwill Pharma évek óta jelen van Szerbiában, Montenegróban, Albániában és Észak-Macedóniában, Csehországban, Szlovákiában, Ausztriában és Németországban is, jelenleg pedig a lengyel piaci lehetőségeket vizsgáljuk.

A Goodwill Pharma nagykereskedelmi raktárt és irodaépületet magában foglaló projektje 2019. júniusában készült el. Eredményeként egy komplex, a vállalat hatékony, optimális működését biztosító logisztikai központ jött létre Szegeden a Kollégiumi úton.

Új gyártóüzem

Stabil bázis a dél-alföldi családok számára

A Cserzy Mihály utcai új beruházás fontos mérföldkő a Goodwill Pharma életében, hiszen erősebbé teszi a vállalatot, a munkaerő számára pedig hosszútávú foglalkoztatottságot biztosít, ami különösen fontos egy olyan kiszámíthatatlan gazdasági környezetben, mint a jelenlegi.

A Goodwill Pharma munkatársait Nobel-díjas tudósunk, Szent-Györgyi Albert filozófiája inspirálja nap mint nap.  Azért dolgozunk, hogy innovatív megoldásokat nyújtsunk az egészség fenntartására. Legfontosabb célunk, hogy készítményeink által a gyermekek, felnőttek és idős emberek egészségének és életminőségének javítását szolgáljuk.

Goodwill pharma Szeged

Forrás: Goodwill Pharma