Kiváló üzleti márka a szegedi Goodwill Pharma

Kiváló üzleti márka a szegedi Goodwill Pharma

MagyarBrands-díjat kapott a kiváló üzleti kategóriában a szegedi Goodwill Pharma, amely Magyarország legdinamikusabban fejlődő gyógyszeripari cége.

 

A Jójárt Ferenc és felesége, Kardos Mária által huszonöt éve alapított szegedi cég töretlenül fejlődik a magyar tudásra, leleményességre, kitartásra és innovációra építve. „Jójárt Ferenc néven már a negyedik vagyok a sorban, akik Szegeden élték le az életüket, és rengeteget tettek a városért” – nyilatkozta az alapító tulajdonos, akinek munkáját a város két éve Szegedért emlékéremmel ismerte el.

A Goodwill Pharma mára Magyarország tíz legnagyobb gyógyszeripari vállalata közé küzdötte föl magát. A cég ma már gyógyszeripari tudásközpontként működik. A Goodwill Pharma két szegedi üzemegységében több mint száz embernek ad munkát. A  társaság árbevétele a fejlesztéseknek köszönhetően évről évre dinamikusan nő. Nagy hangsúlyt fektetnek a tradíciókra, miközben a  modern kor eljárásait alkalmazzák. Kommunikációjuk fontos eleme a tájékoztatás és az egészségnevelés, amelynek során Szent-Györgyi Albert tudományos látásmódját, filozófiáját, elkötelezettségét követik.

Az év elején adtunk hírt arról, hogy rangos nemzetközi díjat nyert a világ egyik legnagyobb, iparágakon és határokon átnyúló üzleti versenyében a szegedi cég; most pedig MagyarBrands-díjat kapott a kiváló üzleti kategóriában a szegedi Goodwill Pharma. A MagyarBrands Program tizenkét éve díjazza a magyar  vonatkozású márkák közül a  legeredményesebbeket.  

Céljuk a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítani a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira. A díj a fogyasztók számára is nagy segítség, hiszen a  kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje. Olyan márkák kapják meg, amelyek nemcsak eladni, hanem adni  és segíteni is akarnak.

A legtöbben a  Szent-Györgyi Albert C-vitamin-családhoz kötik a céget, ebből a kategóriából a  legismertebb termékük a Szent Györgyi Albert 1000 mg Retard C-vitamin. Hogy mit jelent számára Szeged? „Jójárt Ferenc néven már a negyedik vagyok a sorban, akik Szegeden élték le az életüket, és rengeteget tettek a városért” – mondta. A város 2020-ban Szegedért emlékéremmel ismerte el az alapító tulajdonos munkáját.

Forrás: Szeged.hu

Képek: Szeged.hu és Googdwill Pharma