Megnyitotta kapuit Európa első „kolostor” coworking irodája - a Door Office - Szegeden

Megnyitotta kapuit Európa első „kolostor” coworking irodája - a Door Office - Szegeden

A Door Coworking Office Szeged város egyik leghíresebb épületében kapott helyet, a majd 550 éves Mátyás téri Ferences Rendház kolostor épületének első emeletén. Az alapítók célja, hogy valódi közösségi élményt adjanak a tagjaik számára. Az iroda teljeskörű felszerelésén kívül, fejlesztő és kapcsolatteremtő eseményeken át, a nyugodt munkavégzést, vagy akár új üzleti lehetőségek felfedezését is lehetővé teszi.

Szegeden is egyre több szabadúszó és „neonomád” keres megfelelő közösségi teret, ahol zavartalanul, de inspiráló környezetben dolgozhatnak. Ezért hozták létre az alapítók a Szeged-Alsóváros Ferences Rendházban található közösségi irodát. A Door ideális helyszín az induló vállalkozóknak vagy startupoknak, a fejlődő cégeknek és az eddig otthon egyedül dolgozóknak. Az ide betérők szakmai kapcsolatokat építhetnek, munkáikhoz segítséget és partnereket találhatnak. Mindezt nyitott, fiatalos és inspiráló környezetben.

A coworking iroda használat egy egyszerű módja az irodabérlésnek, nincs kaució, nincsenek közüzemi számlák, nem kell azzal törődni, hogy mindig legyen papír a nyomtatóban, vagy működik-e a wifi.

Az alapítók célja, hogy az innovatív emberek találkozási helye legyen ez a tér, ahol a munka mellett, egymást inspirálva tudnak fejlődni a közösségi irodát használók. Ezért folyamatosan szerveznek a jövőben olyan tudásátadó és tudásmegosztó rendezvényeket, ahol a legmodernebb technológiákkal és technikákkal ismerkedhetnek meg a résztvevők. Mivel a Door megálmodói nagyon fontosnak tartják az iroda társadalmi hatását a városra, ezért kiemelten támogatják a várossal kapcsolatos társadalmi célkitűzéseket megvalósító projekteket. Ezért is aktív tagja már a Door Coworking Office a „Startup Szeged” közösségnek, és vesz részt a szegedi startup élet fejlesztésében.

A Door Office rugalmas bérleti konstrukciókkal biztosítja a tagjai számára, hogy mindenki annyit vegyen részt a közösségi iroda életében amennyire szüksége van, legyen ez havi pár nap, vagy az egész hónap.  

Mindenkit szeretettel vár 2018.09.17-től a Door Coworking Office Szegeden a Mátyás tér 26. szám alatt.
A most 30%-os nyitási kedvezményt biztosít minden bérletre az iroda!

Kontakt: www.doroffice.hu, https://www.facebook.com/dooroffice.hu, iroda@dooroffice.hu, (20) 312 9044